Det Poetiske Bureau flytter

Gennem tre et halvt år har Det Poetiske Bureau huset de store lokaler i Griffenfeldsgade 52, men pr. 1.april rykker de poetiske aktiviteter andetsteds i byen. For høj husleje er efter sigende én af årsagerne til, at det nuværende domicil ikke kan bibeholdes.

Indtil videre har bureauet i april måned fundet sig et midlertidigt hjem i Kind of Blue i Ravnsborggade. Men inden da markeres flytningen med hele to fester – fredag den 1. april og lørdag den 2. april.  Fredag vil der være reggae, R&B, soul, salsa, merengue og afrikansk musik i højtalerne, og DJ Doom & Gloom sætter tonen lørdag.

Åben Scene for sidste gang i Griffenfeldsgade
Sidste officielle arrangement under poetisk hat i Griffenfeldsgade bliver Åben Scene tirsdag den 29. marts. En udmærket mulighed for at gribe chancen og mikrofonen og markere afslutningen med en poetisk kommentar. Hvis du ikke trives på scenen, kan du jo bare kigge ind for at hygge med andre literater og poetiske vismænd over en kop te eller andet flydende.

Åbningsarrangement med knækkede jomfru-digte
Jazzcaféen, og nu også poetisk mødested, Kind of Blue åbner dørene for det første arrangement i Det Poetiske Bureau’s nye regi tirsdag den 5. april med Poetisk Tirsdag. Henriette Elmøe med sine knækkede jomfru-digte, Nordisk Råds Litteraturpris-nominerede Harald Voetmann, røverhistoriefortæller Johannes Sejer Nielsen og absurde og vilde Steffen Weiss er aftenens oplæsere. 

Passionerne lever videre i Kind of Blue
Passionsaftenerne, som Katrine May Hansen er vært for, fortsætter heldigvis også. Torsdag den 14. april er det tredje aften i rækken af passioner, og denne aften handler det om fællesskabets passion. Tankefællesskab og handlefællesskab. Det handler om at være en del af, men også om at stå udenfor. Det stærke line-up udgøres af Alice Sprotte, Adda Djørup, Dy Plambeck og Martin Glaz Serup. ”The Ericas” står for det musikalske indslag.

Afstikker til Folkets Hus
Josefine Klougart og Ejler Nyhavn er hovedpersonerne i arrangementet Sfærisk Fredag, som IKKE holdes på Kind of Blue, men derimod på Café Under Konstruktion i Folkets Hus (Stengade). Det sker fredag den 15. april klokken 20.

Læs mere om kommende arrangementer som afholdes af Det Poetiske Bureau på hjemmesiden.

Om livelittcph

Skriver om, anbefaler og anmelder litteratur, poesi og oplæsninger i København...
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar