Forførende fredag eller islandske toner og poesi?

Eller hvorfor ikke begge dele?

Hvad end du er i humør til på denne kolde februarfredag, burde det være muligt at nå begge dele. Her er LiveLittCph’s poetiske tip fredag den 25. februar 2011:

Kig forbi Poesiens Hus i Gothersgade 89 (tidspunkt opdateres på hjemmesiden i løbet af dagen), der får digterbesøg i anledning af forlaget Arenas udgivelse af nye islandske digtere. De tre islandske digtere (Haukur Ingvarsson, Sölvi Björn Sigurosson og Kristin Svava Tomasdottir) er til stede, og der vil være oplæsning på islandsk og dansk. Som ekstrabonus er der islandsk sang sunget a capella af sangerinden Svafa Porhallsdottir.

Når du er blevet forfrisket med de kølige islandske toner og måske stadig er i humør til poesi og oplæsning, kan du smutte videre på Det Poetiske Bureau, der inviterer indenfor til ”Forførende fredag”. Det gør bureauet den sidste fredag i hver måned, og det betyder, at der er litteratur med sex som tema på programmet. I aften fra klokken 20 er der mulighed for at opleve uddrag af Nick Caves bog ”Bunny Monroes død”, og digterne Ole Perregaard og René Rasmussen kigger forbi. Sidstnævnte er poetisk inspireret af markante personligheder som blandt andre Bob Dylan, Jimi Hendrix, Viggo Madsen og Paul Celan. Arrangementet er gratis, og der kan købes vin i baren.

Tilbagemeldinger i form af anmeldelser, fotografier – eller hvis du blot har lyst til at dele en sjov oplevelse fra et af stederne – er mere end velkomne.

Om livelittcph

Skriver om, anbefaler og anmelder litteratur, poesi og oplæsninger i København...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar