Teaser: Udvalgte arrangementer i uge 11

I uge 11 har jeg udvalgt at tease for to litterære arrangementer. Begge arrangementer finder sted tirsdag den 15. marts på Nørrebro.

Ord for alle på nonprofit café i Jægersborggade
“Ord for alle” hedder arrangementet, der finder sted på Café Retro klokken 19.30 – 22.30 tirsdag den 15. marts. Du kan få udvidet dit sproglige univers af en række af sprogkunstnere, som vil læse op denne aften. De optrædende er Mireille Stærk, Arash Sharifzadeh Abdi, Michael Dyst og Katrine May Hansen. De vil indvie os i deres kunst gennem deres indlevende og intense oplæsning af egne værker.

En beretning om at føle sig anderledes
Mireille Stærk er aktuel med fortællingen  “Der ligger en mand på min dørmåtte”, der handler om at føle sig anderledes og udenfor. I provinsen, i parforholdet, i storbyen – og ikke mindst i seksualiteten. Arash Sharifzadeh Abdi vil som afslutning på Mireille Stærks oplæsning læse hans egen modreaktion på “Der ligger en mand på min dørmåtte”. Spændende line-up!

“Absinthig” og talentfuld ordgøgler
Aftenens tredje oplæser er Michael Dyst. Han beskrives bedst som eksperimenterende ordgøgler, som er meget levende på scenen med værker der omhandler absinth, fantasy, nordiske mytologis og almen vanvid. Få en smagsprøve på Michael Dysts ordgøgleri fra hans deltagen i tv-programmet Talent 2009 her:

http://www.youtube.com/watch?v=w85jgAWcFRQ

Nyt fra Katrine May Hansen
Endelig er der nyt fra Katrine May Hansen, som tidligere er blevet interviewet her på LiveLittCph. Hun vil denne aften læse nyt materiale op fra samlingen “Mere end mørkeræd”. Katrine May Hansen skriver om kvindelighed og kultur, åndelighed, sorg og forvandling ud fra et inkluderende kærlighedsbegreb.

Nordamerikanske indianerfortællinger
Verdenspoesi hedder det månedlige oplæsningsarrangement på Det Poetiske Bureau. Tirsdag den 15. marts fra 20.30 – 23.30 er der indiansk aften på programmet. Det betyder trommedans, indiansk poesi og fortællinger fra de nordamerikanske indianere.

Ældgammel visdom
Lad dig forføre af en aften, der tager dig med ind i de nordamerikanske indianeres naturfilosofiske idéer og fortællinger. En ældgammel visdom, der måske vil kunne tilføre noget nyt til dit liv? Medvirkende er Nete Krøll Eriksen, Saxi og aftenens vært Erik Hansen.  

Ugens poetiske tips
Jeg håber, du bruger denne uges litterære tip til at tage ud i byen og opleve det levende ord. Tag en ven, kæreste eller lignende under armen og få din poetiske lyst stillet. Og følg med her på bloggen, når jeg anmelder de forskellige events…

Om livelittcph

Skriver om, anbefaler og anmelder litteratur, poesi og oplæsninger i København...
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer, Teaser. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar